A Deichmann sem nyit ki szenteste napján

A Deichmann sem nyit ki szenteste napján

Újabb boltlánc csatlakozott a karácsonyi boltzárhoz.

A Deichmann csütörtöki közleményében közölte, hogy az elmúlt hetekben folytatta le a bevásárlóközpontokkal és az üzlethelyiségeik bérbeadóival azokat az egyeztetéseket, amelyek elengedhetetlenek voltak a december 24-i zárvatartás bejelentéséhez.

Ismertették azt is, hogy a legtöbb bérlemény kapcsán sikerült megegyezésre jutni, a néhány folyamatban lévő tárgyalás ügyében pedig maximálisan bíznak a bérbeadók partneri hozzáállásában, még ha jelenleg néhány ponton eltérő véleményt is képviselnek.

Az üzletlánc december 23-ig a megszokott nyitvatartási rendben várja vásárlóit, december 24. és 26. között pedig a Deichmann online shopban lehet majd zavartalanul vásárolni – tájékoztatott Pöhacker Gábor, a Deichmann marketing- és PR-vezetője.

Így egyre gyarapodik azon boltláncok sora, amelyek úgy határoztak, hogy inkább zárva maradnak december 24-én.

Korábban a Lidl, a Rossmann, a Mountex, a Penny, a Spar és a Jysk is bejelentette, hogy nem nyitnak ki szenteste napján.

(Címlapkép: A Deichmann Európa legnagyobb cipőáruházának egyik magyarországi boltja, az Europeum Bevásárlóközpontban. MTVA/Bizományosi: Róka László)