A változatosság gyönyörködtet! (x)

A változatosság gyönyörködtet! (x)

Bár a jót könnyű megszokni, ha nem kísérletezünk, soha nem fogjuk megtudni, hogy lehet-e még jobb is. Éppen ezért nem szabad, hogy a kíváncsiságunk lelohadjon, élénknek és érdeklődőnek kell maradni, és akkor egészen biztosan nem maradunk le nagyszerű dolgokról.

Ilyen többek között a saját magunknak való örömszerzés is, amely férfiak esetében legtöbbször kimerül a bal vagy jobb marokban. Jóllehet az önkielégítés számos élettani előnnyel bír, ha csak a kezünket használjuk hozzá, akkor akár a visszájára is elsülhet a dolog: annyira megszokjuk az erős szorítást, hogy a hüvelyi behatolást már nem is érezzük, így élvezni sem tudjuk a rendes, hagyományos együttlétet.

Miért érdemesebb eszközt használni?

Ha igazán jót akarunk magunknak, akkor a SZEXSHOP.hu maszturbátorainak hathatós segítségével kezdünk el játszani önmagunkkal. Ennek több oka is van.

Egyrészt nem szokunk hozzá a marok erős szorításához, amelyet aztán egyetlen hüvely sem fog tudni produkálni. Egy idő után sajnos ez az erekció és/vagy az ejakuláció elmaradásához vezethet, ezért csínján kell bánni ezzel a módszerrel.

Másrészt pedig a maszturbátorok között fellelhető eszközök – a művagina, a műpopsi, a műszáj, a guminő vagy a Fleshlight – segítségével olyan változatos élményekben lehet részünk, amelyet a markunkkal egészen biztosan nem tudtunk volna átélni.

Éppen ezért mindenképpen tanácsos beszerezni egy-két fajtát a saját ízlésünk és szexuális preferenciáink alapján.

És mégis miért okozzunk örömet önmagunknak?

Jogosan merül fel a kérdés, kiváltképpen azokban az emberekben, akik gátlásosabbak, félénkebbek. Sajnos a neveltetés során szinte mindenkit óva intenek az önkielégítéstől, illetve talán inkább már csak intettek. Merthogy minél többet vizsgálják ezt a területet a tudósok, annál több jó dolog derül ki róla.

Ilyen többek között az, hogy a rendszeres maszturbálás csökkenti a stresszt, enyhít a szorongáson, növeli az önbizalmat, és ezen keresztül sokkal egészségesebbek is lehetünk mind fizikálisan, mind pedig mentálisan.

Ezenkívül persze muszáj megemlíteni azt is, hogy sokkal jobban megismerhetjük a testünket, hogy mi a jó nekünk, mit élvezünk jobban, mit pedig kevésbé. Ha pedig ezeknek a tudatában leszünk, akkor az nagyot lendíthet a szexuális életünk minőségén.

Irány a webshop!

Igen, igen, tudjuk, hogy még a legbevállalósabbak is csak nehezen veszik rá magukat arra, hogy besétáljanak egy szexshopba, különösen akkor, ha mondjuk egy kisvárosban élnek. De akkor vajon le is kell mondanunk ezekről a játékszerekről és az általuk nyújtott gyönyörökről? Nem, nem, van rá megoldás.

A rossz érzést és szégyenkezést kiküszöbölendő bátran rá lehet kattintani a SZEXSHOP.hu linkjére, és máris elénk tárul minden földi jó – most már csak válogatni kell, kosárba tenni, és várni, hogy az extra diszkrét csomagolással megérkezzen a futár!