A brutális rabszolgatartó cigány is kénye-kedve szerint mobilozott a börtönben

A termetes gengszter a hírhedt berhidai rémek egyike.

A berhidai rabszolgatartók néven elhíresült ügy ötödrendű vádlottja, Cs. Sándor „Dinamo” szárnyaló lelkének a szürke börtönfalak sem állhattak útjába:

minden gond nélkül tölthette föl magáról az atlétában feszítő, drága napszemüvegben rajoskodó képeket közösségi oldalára.

A nehézfiú édesanyja a HírTV-nek nyilatkozva nem titkolta:

ők töltik fel havonta a kártyás mobiltelefont, amivel fiacskája még a sitten is ekkora sztár lehet.

A berhidaiak szerint a készüléket nagy valószínűséggel valahogy becsempészték a büntetését töltő maffiózónak.

Emlékezetes, hogy a banda vezetőjét emberrablás, személyes szabadság megsértése, zsarolás és más bűncselekmények miatt, a pintéri rend, meg az orbáni végtelen számú csapás országában mindössze 18 év fegyházra ítélték. Cs. Sándor "Dinamo", aki a nyilvánosságra került börtönfotókon pózol, öt év wellness börtön után szabadulhat.

A cigánybűnözők nőket raboltak el és tartottak fogva, prostitúcióra kényszerítették és dolgoztatták őket. Egyik áldozatuk tanúskodott a banda ellen, akinek a csodával határos módon sikerült megszöknie karmaik közül.

Zene, pia, tánc: csempészmobilról küldtek börtönbuli-videót a rokonoknak

A közlemény szerint ugyanis Pintér Sándor csütörtöki hatállyal, indokolás nélkül vonta vissza vezetői kinevezését a tiszalöki, a budapesti, és a szombathelyi intézmények dandártábornokainak, viszont nem sokkal később kiderült az is, hogya rabok a tiszalöki intézményből csempészmobilról küldtek haza bulivideókat. Közben a vaol.hu arról írt, a szombathelyi börtön vezetőjének valószínűleg azért kellett felelnie, mert az egyik rab a zárkájában szelfizett és facebookozott.