A CÖF is rájött, hogy Orbán egy bohóc?

Végre kiderülhet, ki a CÖF-bohóc, aki most Gyurcsánnyal és Vonával tér vissza.

A Civil Összefogás Fórum remek, újszerű, humoros, trendi és fiatalos kampányát személyesen a szervezet elnöke, a Békemenet porondmestere, Csizmadia László mutatta be szerdán az Ötvenhatosok terén. A plakáton Vona Gábort és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt öleli át a korábbi plakátkampányból ismert bohóc, a felirat pedig azt hirdeti: "Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra".

A CÖF elnöke hozzátette: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is. A Magyar Nemzetről azonban lepattant a kampány,

a napilap világossá tette, hogy nem közlik a hirdetést.

A Jobbik szerdai közleményében üdvözli az "álcivil szervezet plakátját", amelyen

"Vona Gábor leendő kormányfő és Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök között bohócként szerepel Orbán Viktor jelenlegi kormányfő is."

A párt örömét fejezi ki, hogy "ők is belátták, a jelenlegi kormányfő egy gátlástalan bohóc". A párt azért még kíváncsi lenne rá, "mennyi közpénzt emésztett föl" a CÖF plakátkampánya, s "

"vajon Habony Árpád és Rogán Antal baráti köréhez köthető, letelepedési kötvényeket árusító offshore cégek, a Gaith Pharaon nevű körözött személy vagy Mészáros Lőrinc nevű civil adakozó juttatásai szerepelnek-e majd a költségvetésükben."

A rejtélyes bohóc mindannyiunkat izgató kiléte nem csak a Jobbik fantáziáját mozgatta meg.