A karácsony valódi üzenetét terjesztik az ifjú jobbikosok

A karácsony valódi üzenetéről indít kampányt a Jobbik IT, jelentette be az Ifjúsági Tagozat Egyházügyi Kabinete csütörtökön.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Egyházügyi Kabinetje kampányt indít "A karácsony valódi üzenete" címmel, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet karácsony ünnepének valódi üzenetére.

Mint írják,

"Gyakran tapasztalhatjuk, hogy eltorzul a karácsony lényege, mert a felszínesség és a fogyasztás határozza meg. Keresztény párt ifjúsági szervezeteként ezzel szemben fontosnak tartjuk, hogy megleljük az ünnep eredeti értelmét: a karácsony Jézus Krisztus születésének ünnepe. Azt szeretnénk, hogy karácsony mindnyájunk számára szent ünnep legyen, amely nem csupán az ajándékozásról szól. Jézus születését ünnepelve alkalom nyílik arra, hogy újra felfedezzük a család értékét és az összetartozás élményét; hogy éljünk a szeretet ajándékával, békét és örömet teremtsünk szeretteink körében, hogy ezáltal váljék otthonunk betlehemi jászollá. Innen érthetjük meg, hogy a karácsony lényege nem valami, hanem Valaki".

Mindennek fényében, az Egyházügyi Kabinet által kezdeményezett kampányakció során, szaloncukor kíséretében több mint tízezer példányszámban, a karácsony valódi üzenetére emlékeztető képes-kártyát ajándékoznak majd, személyesen a nagyobb köztereken, főbb közlekedési csomópontokon és forgalmasabb tereken megforduló embereknek, ezáltal igyekezve felhívni a figyelmet karácsony valódi üzenetére, és kívánva egyúttal valóban áldott és boldog karácsonyt minden embernek - közölték.

A kampányakciót emellett online felületen is folytatják, ahol a lehetőség nyílik az érdeklődőknek a karácsonnyal kapcsolatos szokások, hagyományok megismerésére, és betekintést nyerhetnek a karácsony részletesebb, mélyebb értelmébe, művészeti, irodalmi és zenei megjelenésébe.