A világ legismertebb bohém világcsavargója, Manu Chao ismét a Sziget nagyszínpadára érkezik

A Sziget Nagyszínpad idei zárobuliján a sikeres holland Dj, a több milliós rajongótáborral rendelkező progresszív és electro house zenész, Hardwell áll majd színpadra. Huszonhárom évesen tört be a legnagyobbak közé, 2013-ban és a 2014-ben is őt nevezte meg százas listáján a világ első számú DJ-jének a DJ Mag.

Újra a Sziget nagyszínpadán köszönthetjük a világ talán legismertebb bohém világcsavargóját. Manu Chao - született José-Manuel Thomas Arthur Chao - igazi közönségkedvenc Magyarországon, de dalait a világ minden táján kívülről fújják. Zenéjében egyszerre keverednek a különböző országok zenéi és a legváltozatosabb zenei műfajok.

Érkezik az Egyesült Királyság egyik legautentikusabb és legkedveltebb indie rock-bandája, a Kaiser Chiefs. 2005-ös bemutatkozó albumuk ötszörös platina lett Nagy-Britanniában.

A FIDLAR Los Angeles legmenőbb deszkás/garázspunk bandája. Sikerükhöz nagyban hozzájárult, hogy számos sorozathoz és számítógépes játékhoz használták fel zenéjüket, augusztusban a Szigeten csapnak oda lehengerlő punk zenéjükkel.

Fellépnek továbbá: a Boys Noize, Dillon Francis, a Movits!, Alessandro és Andrea Vinai és DJ Sliink is.