Titkos alagutat építene magának Orbán Viktor a Puskás Arénába

Titkos alagutat építene magának Orbán Viktor a Puskás Arénába

Titkosítva akarnak Orbán számára saját alagutat építeni a Puskás Stadionba, én viszont nem hagyom elsumákolni, hanem nyilvánosságra hozom. Tudom, hogy a kétharmad bosszút fog állni ezért, de az igazságért minden következményt vállalok. 

- írja közösségi oldalán Stummer János.

Az ellenzéki országgyűlési képviselő videóbejelentkezésében kifejtette, vállalja a felelősséget a kormány által titkosított információ nyilvánosságra hozataláért, de szerinte, noha valószínűleg bíróság elé kerül, ezt meg kellett lépnie. Egy, a birtokába került dokumentum szerint

az alagút költsége mintegy 2 milliárd forintot tesz ki,

amit "sok évre titkosítani akartak" - fogalmazott a jobbikos politikus. 

Stummer hozzátette, ezt a Nemzetbiztonsági Bizottság hétfői ülésén kellett volna jóváhagyni, amire ő nem volt hajlandó. A fideszes bizottsági tagok megszavazták a tervet, így - mint mondta - más eszköz nem maradt a kezében, csak az, hogy az ügyet a nyilvánosság elé tárja

Arról is beszélt az általa közzétett videójában, hogy nem adtak magyarázatot, hogy erre miért most és miért ott van szükség:

Az eset kapcsán emailben kerestük a Miniszterelnökséget, akik a cikkünk megjelenéséig érdemi válasszal nem erősítették meg az információkat. Természetesen amint reagálnak, azonnal közöljük a válaszukat.