Az Arsenal egy olyan kapust igazol, aki korábban "b**i franciának" nevezte a klub egykori edzőjét

Az Arsenal egy olyan kapust igazol, aki korábban "b**i franciának" nevezte a klub egykori edzőjét

Az Arsenal második számú kapusa, Emilliano Martínez távozása után új hálóőrt szerződtetett a londoni klub, az izlandi Rúnar Alex Rúnarsson személyében. Ugyanakkor a szurkolók nem fogadták a szívükbe az izlandi játékost. 

Rúnarsson a hírek szerint már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, tehát már csak a bejelentése van hátra. Azonban előkerült egy korábbi Twitter-bejegyzés, amely szerint nem éppen ékesszólóan bírálta korábban a klub edzőlegendáját, Arséne Wengert. 

„Arsene Wenger egy idióta! B.zi francia!" 

Mindezek után az Arsenal szurkolói most arra szeretnék rábírni a klub vezetőit, hogy álljanak el az átigazolástól. Mint ismeretes, Arséne Wenger 1996 és 2018 között volt a klub legendás edzője. A trófeák tekintetében az Arsenal legsikeresebb edzője, míg a lejátszott meccseket tekintve a klubban leghosszabb ideig dolgozó edző.

Wenger az egyetlen nem brit edző Josep Guardiola mellett, akinek sikerült egy szezon alatt megnyernie a Premier League-t és az FA Kupát, mégpedig 1998-ban és 2002-ben. 2004-ben pedig az FA Premier League történetében egyedülálló módon sikerült veretlenül megnyernie az angol bajnokságot.