Végre egy magyar sorozat, aminek biztosan várni fogjuk minden részét!

Végre egy magyar sorozat, aminek biztosan várni fogjuk minden részét!

Most már aligha van elég idő hátra ebből az esztendőből, hogy ne mondhassuk ki: az év legmenőbb netes videós tartalma elkészült. És ez még csak ez első rész, hátra van még 14!

A Színházak Éjszakájának szervezői arra kérték a magyar színészeket, hogy mondjanak el egy rövid részletet Az ember tragédiájából a telefonjuk kamerájába. Ezekből a Madách Most projekt keretében vágják majd össze az egész művet - írja a szinhaz.org. Eddig már több mint hétszáz színművész vállalta a kihívást, ez szinte a teljes hazai színházi társadalmat jelenti. 

Az első szín pár nappal ezelőtt került fel a Youtube-ra. A videó többek közt

Szarvas József, Galkó Balázs, Alföldi Róbert, Bodrogi Gyula, Gálvölgyi János, Jordán Tamás ,Csomós Mari, Hobo, Mácsai Pál, Papadimitriu Athena, Schell Judit és Szabó Győző pár sorából áll össze egy színné.

A színészek teljesen szabadon választhatják meg, milyen körülmények között készítik el a felvételt. Van, aki a színházban, van, aki az otthonában, van, aki a szabadban, egy padon ülve, vagy épen egy fára felmászva tolmácsolja Madách Imre halhatatlan gondolatait.

Ennek a sorozatnak biztosan tűkön ülve fogjuk várni mind a 13 folytatását.