A csodálatos Ázsiára vágysz? (x)

A csodálatos Ázsiára vágysz? (x)

Ha unod az átlagos és szürke megoldásokat, ha úgy érzed, az otthonod többről kell, hogy szóljon, mint arról, hogy egy hely, ahol alszol és időt töltesz, és pluszban még Ázsiát is vonzónak találod, akkor nagyszerű híreink vannak! Mostantól nem kell a kedvenc országod motívumai nélkül élned!

Jóllehet a leggyakoribb stílusok, mint például a romantikus, a skandináv, a modern vagy épp az indusztriális stílus mindig nagyobb teret kapott a lakberendezési áruházak polcain, most ez változni látszik. Egyre többen ismerik fel az igényt, mi szerint sok olyan dolog van a távol-keleti kultúrában, amit itthon is megéri megvalósítani.

Legalábbis a Wallmaxx Tapéta Webáruház polcain biztosan találsz magadnak olyan kiváló minőségű tapétát, ami hazaérkezéskor mindig elrepít téged a mesés Ázsiába! Felkészültél az utazásra?

Vidd el Japánt az otthonodba!

Ha te nem mehetsz el Japánba, vidd Japánt az otthonodba! Ha nem érted, hogyan lehetséges ez, akkor mutatjuk!

Számtalan dolgot köszönhetünk Japánnak, amit mi, európaiak rengetegszer használunk: a rizs, a buddhizmus, a küzdősportok java része, az egyszerű élet titka mind-mind Japánból érkezett hozzánk.

Ámulva nézzük a rizsföldek fotóit, a cseresznyevirágzást, a japán erdőket és a japán ételeket, melyek egytől egyig hatalmas vizuális élményt nyújtanak.

A japánok híresen jók abban, hogy meg tudják teremteni az egyensúlyt, a harmóniát, így aztán a Japán ihlette tapéták esetében sincs ez másként.

Miért hagynád ki ezt a pompás lehetőséget, hogy harmonikus és egyben esztétikus otthont teremts magadnak?

Japán minták újratöltve

A Rasch Amazing megálmodói teljesen újragondolták azt, amit a tipikus japán mintákról gondolunk, így a tapétakollekció darabjai között elegáns koi pontyokat, finom vonalakkal rajzolt ágakat, csodás vízinövényeket, kecses japán erdőket láthatunk idilli japán stílusban.

Ha pedig a természet kevésbé csábít, a különféle színkombinációkban kapható legyezőmintás tapéta is megidézheti Japánt az otthonodban.

Bármelyik mintát is választod, többféle színben megtalálod, így valóban a saját ízlésed szerint tudod felöltöztetni otthonod falait. Az újragondolt, japán mintás tapétákban a Wallmaxx Tapéta Webáruház kínálatában tudsz gyönyörködni és válogatni!

Bátran légy merész!

Soha nem lehet elégszer elmondani, ezért újfent hangsúlyozzuk: megéri bátornak lenni, megéri elhagyni a járt utat és járatlanra cserélni. Megéri vállalni önmagad, a saját ízlésed, hiszen nap mint nap te térsz majd haza a frissen tapétázott falak közé.

Ha Japánt szereted, ha vonz majdnem minden, ami Japánnal kapcsolatos, nem kerülhet más a faladra, mint a Rasch Amazing kollekció tapétáinak valamelyike!

Vidd be Japánt az otthonodba, és élvezd az elegáns, letisztult mintákat és az ázsiai hangulatot!