Hihetetlen mennyien nézik az első Keresztény Őrjárat bevonulását a brit muszlim negyedbe

Egy hatalmas kereszttel, egy nő felvezetésével vonultak keresztül a muszlim negyeden.

A szervezet alapítója a skót származású Jim Dowson korábban abortuszellenessége miatt lett híres, na meg amiatt, hogy a koronához hű lojalitásaként Észak-Írországban fejtett ki tevékenységet, majd a „Nagy-Britannia az első” Facebook-oldala állítólag egy kiugrott BNP-taghoz került. A csoport legfrissebb programja szerint száműzné, deportálná az összes illegális bevándorlót, külföldi bűnözőt, a törvényesen az állam területén tartózkodó idegeneket pedig nagyvonalú pénzügyi támogatással nógatná a hazatérésre

Na meg az alábbi kissé a provokatív hangvételű akcióval, ahol egy hatalmas kereszttel, egy nő felvezetésével vonultak keresztül a muszlim negyedbe, azt hangoztatva, hogy „ez egy keresztény ország”. Erre megkapták a feleletet is az idegenek részéről, hogy nem, nem az, meg hogy „rasszisták”.

A Britain First kilépne az EU-ból, Angliának saját parlamentet adna, fellépne a korrupció ellen is. Az iszlámról röviden, tömören, "primitíven" fogalmaz: az Egyesült Királyság területen egész egyszerűen betiltaná a világvallást. A tilalom kiterjedne nem csak a sharia bíróságokra, ami azért érthető, hanem a nyilvános igehirdetésekre, a halal vágásokra és az arcot eltakaró burka felöltésére is. A párt bevezetné a halálbüntetést a pedofilok, gyilkosok és a terroristák ellen is. A tiltásba belendült szervezet a rasszizmus szót is száműzné, mert az megítélése szerint egy kétélű fegyver, amely elnyomja a fontos párbeszédek lehetőségét. Külön menüpontban cáfolják az őket ért rasszista vádakat, kifejtik, hogy csupán erősen royalisták, az országhoz és a királynőhöz hűek, afrobritekkel pózolnak, ezt pedig elvárják minden britanniai lakostól. Az illusztrációkon feltüntetett képeken a feltételeknek megfelelő színes bőrűek brit és angliai zászlókkal pózolnak.

Forrás: Britain First

Mint írják az egyetlen embertípus, akit gyűlölnek azok a fehér baloldali politikusok akik tönkreteszik gyönyörű országukat. Tiszteletben tartják a többi etnikumot, de azt kérik azok is tartsák tiszteletben az európai törvényeket, ha az iszlám dzsihád elől történetesen errefelé leltek menedéket.

„Ha Ön egy etnikai kisebbség tagja, de szereti Britanniát, kattintson és csatlakozzon közénk még ma!” – hívja fel a figyelmet a párt honlapja. A „Nagy-Britannia az első” nem az egyedüli olyan, radikálisan európai politikai mozgalom a szigetországban, amely a Facebook lehetőségei, illetve a felfokozott bevándorlás együtthatói miatt növekedhetett fel odáig, hogy cikkanyag alapját képezhesse. Noha a 2009-ben focihuligánok által alakított Angol Védelmi Liga (EDL) a lejtőre került, hiába hozott létre LMBTQ tagozatot, hiába támogatta nyíltan Izrael önvédelmi jogait. Ráadásul a kétszázezer tetszikelővel rendelkező, az 1982-ben létrejött Brit Nemzeti Pártnak idén még a bejegyzését is törölte a választási bizottság, mert a szervezet nem nyújtotta be a beszámolóját többszöri felszólítás után sem. De, azt azért érdemes megemlíteni, hogy az EDL, illetve a Brit Nemzeti Párt nem csak az őshonos britek között, hanem például az indiai szikhek között is hódított. Ezen pártok, mozgalmak romjain pedig újabb alakulatok születnek folyamatosan.

 

Ebbe az online rekonkviszta kategóriába nevezett be a Nemzetközi Templomos Lovagrend is, amelynek borsos tagdíja, magyarországi aloldala és templomos zászlós, pólóboltos webshopja is van, ezért nehéz eldönteni, hogy ez utóbbi egy élelmes üzleti vállalkozás vagy valami egyéb, esetleg a kettő együtt.

A Britain First tehát nem első, alighanem nem is az utolsó ilyen jellegű erő, a multikulturális krízis egyre inkább elmélyülhet.