Jobbik–Kocsis-csörte a bevándorlásról

A fideszes frakcióvezető rádióinterjújára reagált az ellenzéki párt.

Az elmúlt években kizárólag a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra, méghozzá nem keveset. A Központi Statisztikai Hivatal statisztikái szerint 2015-17 között 86 ezer bevándorló érkezett hazánkba, ebből több ezren vannak a korrupt letelepedési kötvénnyel érkező, sok esetben kétes hátterű külföldiek – reagált a Jobbik közleményében Kocsis Máté fideszes politikus vasárnap reggeli rádióinterjújára.

Az ellenzéki párt szerint a fideszes frakcióvezetőnek arra kéne magyarázatot adnia, hogy 2012 óta hogyan duplázódhatott meg a Magyarországon élő ázsiaiak és afrikaiak száma, hogy miért nő évről évre, egyre gyorsuló ütemben a bevándorlók száma. „A tettek és számok mutatják az igazságot, hiába hazudik mást közpénzmilliárdokért plakátokon és tévéreklámokban a Fidesz” – teszik hozzá. Emlékeztetnek, háromszor annyi Európán kívüli bevándorló érkezik évente, mint amennyivel a születések száma nőtt a történelmi minimumot jelentő 2011-hez képest.

Magyarországon egy aktív bevándorlásszervező alakulat létezik, ez pedig nem más, mint az Orbán Viktor vezette magyar kormány

– szögezi le a közlemény.

A Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a héten megtartott frakciószövetségi ülés fő témájáról szólva azt mondta: a brüsszeli bürokraták asztalai ismét tele vannak olyan tervekkel, amelyek, a „Soros-tervnek” megfelelően, bevándorló-kontinenssé tennék Európát. Ezeket a javaslatokat – így a határvédelem jogának gyengítését, a migránsvízum bevezetését, a migrációt segítő Soros-szervezetek támogatásának növelését, és a nem bevándorláspárti országok pénzügyi vagy adminisztratív eszközökkel történő megbüntetését – a Fidesz–KDNP elutasítja – fejtette ki a politikus.

Érthetetlennek nevezte, hogy a tervek között van a kötelező betelepítési kvóta is, amelyet a magyarok minden idők legnagyobb részvételű népszavazásán elutasítottak. Brüsszel ezt figyelmen kívül hagyva semmibe veszi az emberek véleményét – értékelte Kocsis Máté. A fideszes politikus azt már nem tette hozzá, hogy a népszavazás a Fidesz által hozott szabályok szerint is érvénytelen lett, mert azon nem vett részt az összes szavazásra jogosult választópolgár fele.

Mint arról beszámoltunk, a fideszes politikusok hiába vannak meggyőződve a Soros-szervezetek támogatásáról, bevezetése óta egy fillér bevándorlási különadó nem folyt be, és az Orbán-kormány irányítása alá tartozó Nemzeti Adó- és Vámhivatal sem indított egyetlen ellenőrzést sem ilyen adónemben.

A Fidesz szerint a „bevándorláspárti Soros-hálózat" pénzelte a tüntetéseket, de ez a kormányt nem izgatja

Január 15-ig kellett volna bevallani és befizetni azt a bevándorlási különadót az után az összeg után, amit - Hidvéghi Balázs fideszes politikus szavaival élve - a „bevándorláspárti Soros-hálózat" a „külföldi Soros-zsoldosoknak" fizetett a rabszolgatörvény elleni tiltakozássorozatért - feltéve, hogy igazat mondott a fideszes. A NAV válaszából kiderül, mekkora bohózat az egész sorosozás.