Bige László: „Karaktergyilkosság megy ellenem, ami kitart a választásokig”

Bige László: „Karaktergyilkosság megy ellenem, ami kitart a választásokig”

A miniszter úr az vagy nincs tisztában a mai mezőgazdasági helyzettel, vagy hazudik, és megtévesztette a magyar termelőket és a közvéleményt!

Ezt Bige László mondta az ATV Híradójában miután Nagy István agrárminiszter korábban többször azt hangoztatta, hogy a vállalkozó kárt okozott a magyar gazdáknak és fogyasztóknak azzal, hogy mesterségesen tartotta drágán a műtrágya árát.

Bige László szerint törvényes köntösbe burkolva akarják tőle ellopni cégét és mint fogalmazott, ennek része a GVH büntetés is, mert az ma Magyarország legértékesebb ipari ingatlana.

Úgy gondolják, hogy zsarolással, és a rengeteg eljárással, amit indítottak ellenem, majd meg lehet törni, és valami történik. Tönkretesznek, és ellopják tőlünk, de ez a cég, ez jól működik, és erre nincs lehetőség

- jelentette ki a műtrágya gyártásban érdekelt Bige László hangsúlyozva, hogy magától semennyi pénzért nem adná el a gyárát.

Szerinte karaktergyilkosság megy ellene, ami a választásokig kitart. Úgy véli, az ellenzéket akarják vele lejáratni. Hozzátette, ő nem politikai szereplő, nincs is semmi köze a politikához, ő csak annyit mondott, Márki- Zay Péter jó ember lenne Magyarországnak.