Tánc magammal: Billy Idol a Budapest Parkban!

Tánc magammal: Billy Idol a Budapest Parkban!

Az őszi szabadtéri koncertszezon egyik legnagyobb dobásának Billy Idol Budapest Parkos koncertje ígérkezik.

A tavaly kiadott EP,-t a Roadside-ot turnéztató menet először a világjárvány, majd másodjára az idén 66 éves énekes egészségi állapota miatt tolódott. Viszont aki látta már a Generation X egykori frontemberét élőben az tudja, megéri kibekkelni a szeptember végét.

Kevés ennyire hálás, alázatos, és egyben vidám figurát találni a régivágású rock n roll szcénában, mint Billy Idol.

A már nagyapaként is funkcionáló Idol tudja hányas a kabát: bőven 60 felett is teljesen önazonos, erőlködés és izzadtságszag nélkül hozza az elvártat: negyven év rock n roll slágereit ugyanúgy, mint az új dolgait:

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/AFj0qmBMBa4.jpg?itok=ow7tBwXt","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=AFj0qmBMBa4&fbclid=IwAR0ln8DdIs4rrP4Ome2FzaV50RPmUXseafJqaQx5c7DA0V3ltdzeSg4yzTE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Az Idol-bulikat nagyban megdobja a szürke eminenciás, a tupírhajú slágergyáros gitáros, Steve Stevens jelenléte. A szeptember 25-ei buli borítékolhatóan teltházasnak ígérkezik, így mindenképpen érdemes előre gondolkodni. Rebel Yell, White Wedding, Flash For Fantasy: Los Angeles-hangulat, tupírhaj, és tánc = slágergarancia.