A Bogdán család ügyvédje szerint pénzügyi elszámolási probléma vezethetett a cserdi polgármester halálához

A Bogdán család ügyvédje szerint pénzügyi elszámolási probléma vezethetett a cserdi polgármester halálához

Visegrády Zoltán, a Bogdán család ügyvédjének hétfői Facebook posztjában azt írja,

“Tény, hogy Bogdán László tragikus halála az általa megkezdett jelentős összegű beruházások meghiúsulásával hozhatók összefüggésbe, melynek oka egy általa kezdeményezett beruházás kapcsán keletkezett pénzügyi elszámolási probléma. Bogdán László szívügyének tekintette ezen beruházásokat, melyeket kezelni már nem tudott, minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca, melynek következményeit már nem tudta elviselni.”

Bogdán László családja, hozzátartozói képviseletében az alábbiakról tájékoztatom a sajtó képviselőit. Mint az már...

Közzétette: Dr. Visegrády Zoltán ügyvéd – 2020. október 12., hétfő

A család képviselőjének közleménye szerint

mielőtt Bogdán júliusban öngyilkosságot követett el, búcsúlevelet hagyott hátra, megnevezve egy személyt, „aki ezen ügyekkel összefüggésbe hozható”.

Azt írja, Bogdán halála után a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

Az ügyvéd tájékoztatása szerint, “a nyomozás jelenleg is tart, az ügyről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást a nyomozóhatóság nem kívánt adni, Bogdán László hozzátartozói pedig nyilvánvalóan nem bírnak tudomással az ügy részleteiről.”

Mint arról beszámoltunk, Bogdán László 46 évesen, júliusban vetett véget életének. Halálát követően a Nemzeti Választási Iroda október 4-re tűzte ki az időszaki polgármester-választást, amit öccse, Bogdán Gyula nyert meg.