Bors: retteg a meggyilkolt prostituált politikus kuncsaftja

Szerdán, az Alfahíren is beszámoltunk a pletykalapok alapján arról, hogy ismert politikussal is kapcsolatban állhatott az Akácfa utcában meggyilkolt fiatal nő, sőt, az egyik együttlétükről még felvétel is készült. A videót rögzítő telefont a rendőrség lefoglalta, a politikusról pedig azt írták:

„Egy közismert, tévében sokat nyilatkozó politikus is rendszeres vendége volt. Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi.”

Ez ugyebár elég sok politikusra igaz lehet, tehát még napokig címlapon lehet tartani a találgatásokat. Most éppen arról ír a Bors, hogy az állítólagos politikus „retteg”. Egy meg nem nevezett „informátor” azt is tudni véli, hogy óvatosságból nem az Akácfa utcában találkozgatott az ifjú örömlánnyal, hanem „általában előre egyeztetett, kevesek által ismert helyen és időben”.

Ez a bulvárlapnak súgó, „jól értesült” névtelen személy továbbá azt is „tudja”: nagyon megijedt a politikus, mióta megszellőzették az ügyet, és mindent elkövet, hogy titokban maradjon a személye. Kíváncsian várjuk, hogy holnap milyen szenzációs találgatással indítanak a pletykalapok…