Botrány a Balaton Soundon! Eszméletlen lányokat találtak a sztárok öltözőjében

Két eszméletlen lányt találtak szombaton este a Balaton Soundon, a DVBBS nevű, elektronikus zenét játszó duó öltözőjében.

 
A bulvárlap cikke szerint a földön fekvő, eszméletlen állapotban lévő lányokat a látogatóktól hermetikusan elzárt részen, a fesztivál legjobban őrzött területén találták meg a DVBBS nevű formáció öltözőjében.
 
A lányokhoz mentőt hívtak, szüleiket értesítették. Egyikük édesanyja azonnal rendőrt hívott és feljelentést tett. A zenekar tagjai már Budapesten jártak, hogy a reptérre hajtsanak és elhagyják az országot, a rendőrök ott érték el őket.
 
Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen intézkedés történt és hogy a formáció tagjai tudták-e tisztázni magukat.
 

Rendőrség: nem történt szexuális erőszak

A rendőrség közleményt adott ki, mely szerint szexuális erőszak gyanúja nem merült fel:

"A siófoki rendőrök 2016. július 10-én négy, a fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra, akiknél a ruházatuk átvizsgálása alkalmával kábítószergyanús anyagot találtak. Hármuk esetében a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket  a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, amelynek során – a rendelkezésre álló adatok alapján - szexuális erőszak gyanúja nem merült fel."