A következő szezontól már nem a Sport TV közvetíti a Bundesligát

A következő szezontól már nem a Sport TV közvetíti a Bundesligát

A következő szezontól, mintegy négy esztendőn át, a Network4 hálózat csatornái közvetítik a német Bundesliga mérkőzéseit - írja közleményében az Aréna4.

Közleményük szerint a szerződés értelmében a Network4 kizárólagos közvetítési jogot szerzett a Bundesliga, a 2. Bundesliga, valamint a Német Szuperkupa és az osztályozók sugárzására. A tervek szerint szezononként több mint 300 mérkőzés kerül képernyőre. Emellett a Network4 számos Bundesliga-kísérőműsort is sugároz majd, így a magyar futballrajongók mindig naprakészek lesznek a német labdarúgó-bajnokság legfrissebb történéseiből.

Mint írták, a Network4 a 2021-22-es szezontól a Bundesliga valamennyi mérkőzését közvetíti a tavaly elindított ARENA4 sporttelevízión, általános szórakoztató csatornáján, a TV4-en, valamint interneten elérhető streamingplatformján, az ARENA4+-on, ahol "a nézők itthon eddig még nem látott tartalmi megoldásokkal találkozhatnak."

Robert Klein, a Bundesliga International vezérigazgatója közölte:

„A Bundesliga tradicionálisan a magyar tehetségek otthona, elég, ha csak a múltban Détári Lajosra vagy Király Gáborra gondolunk, a jelenben pedig a RB Leipzig meghatározó játékosaira, Gulácsi Péterre, Willi Orbanra és Szoboszlai Dominikra, vagy akár Dárdai Pálra, aki játékosból lett sikeres edzővé a Hertha BSC-nél. Ez a megállapodás is jelzi, milyen népszerű a Bundesliga, és már nagyon várjuk a Network4-gyel való együttműködést, hogy a szurkolók számára vonzó, lokalizált tartalmakat kínálhassunk.”