Több villanyszerelőnek is ugyanannál a vállalkozónál veszett nyoma

Folytatódik a horrorsztori.

A Mosonmagyaróváron eltűnt két villanyszerelő mellett még két másik férfit is keres a rendőrség, akik ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett - számol be a HírTV Riasztás című műsorában.

Mácsik Zoltán március 31-én tűnt el, azóta a család semmit nem hallott felőle. Felesége annyit tudott mondott, hogy mielőtt nyoma veszett egy győri vállalkozóval találkozott, mert a férfi sok pénzzel tartozott neki. Az eltűnés bejelentését követően Mácsik Zoltánnét Orlik Vilmos családja kereste fel, aki szintén villanyszerelőként dolgozott Ausztriában. Orlik 2015 nyarán pont olyan körülmények között tűnt el, mint most Zoltán.

A vállalkozónak még két másik férfi eltűnéséhez is köze lehet. Bár holttesteket még nem találtak, a férfit emberölés gyanújával tartóztatták le.

Horrorsztori: 20 napja eltűnt a villanyszerelő, utoljára egy vállalkozóval találkozott

Hetek óta rendőrök járják az ikrényi kerteket, hogy az eltűnt villanyszerelő nyomára bukkanjanak, írja a Blikk. Mácsik Zoltán általában csak apróbb, párnapos munkákat vállalt el, É. Imre vállalkozó megkeresésére mégis rábólintott, hogy belevágjon egy nagyobb projektbe egy osztrák építkezésen. A munkát elvégezte, a fizetését nem kapta meg.