Óriási önkritikával támad a mobiltörő Corey Taylor az új Stone Sour-klipben

Stone Sour-klipben jön a Slipknot-balhé utáni vezeklés.

Csütörtökön debütált a hamarosan megjelenő új Stone Sour-lemez első klipje, amit a Fabuless című dalhoz készített a zenekar. Ebben szerepel egy olyan rész, ami világosan visszautal a telefonos balhéra, méghozzá nem is akárhogyan.

Az eset előzménye, hogy Corey Taylor frontember egy tavalyi Slipknot-koncerten felhúzta magát azon, hogy az egyik néző az első sorban a mobilját nyomkodta ahelyett, hogy a show-ra figyelt volna. Az énekes ezért hirtelen odahajolt korláthoz, és nemes egyszerűséggel kiütötte a srác kezéből a készüléket, akinek reakciójából egyébként látható volt, hogy rögtön vette a lapot.

Az eset azonban megosztotta az embereket: sokan úgy gondolták, hogy tiszteletlenség (pláne egy ütős Slipknot-koncerten) mobilozni, míg mások szerint senkinek nem lehet joga kárt tenni más tulajdonában.

Úgy tűnik, Corey-ban máig megmaradtak a történtek, ugyanis a legújabb Stone Sour-klipben egyértelmű utalást kapunk az esetre. A videóklipben azt láthatjuk, hogy a dal végére a zenekar maga áll az első sorban, Corey kezében pedig egy mobiltelefon van, amit az énekest megtestesítő bábú kiüt a kezéből. A „néző” reakciója pedig elég világos: elkapja az énekest, és ütni kezdi a fejét.

Ritkán látott önkritika ez, noha ettől függetlenül hiba lenne azt gondolni, hogy egy ilyen koncerten helye van az első sorban való mobilnyomkodásnak.