Az LMP jelöltje a jobbikos dr. Kiss Attilára való szavazásra buzdít Hódmezővásárhelyen

Helyben a legesélyesebb jelöltre való szavazást támogatja.

Az LMP jelöltje Facebook-bejegyzésében úgy fogalmaz, mivel dr. Kiss Attila Márki-Zay Péter és társai listáján az előkelő "esélyes jelölt" titulussal szerepel, ezért úgy döntött, hogy bár visszalépni nem áll módjában, hiszen akkor azok a választóik, akik nem szeretnék megosztani a szavazataikat, vélhetően otthon maradnának, ezzel is csökkentve az ellenzék esélyeit, de maximálisan támogatja a taktikai szavazás lehetőségét. Így arra kéri minden szavazóját, hogy döntse el, mennyire kritikus kérdés számára a Fidesz visszaszorítása.

"Ha ezt érzi az egyik legfőbb kérdésnek április 8-án, akkor – a listán természetesen továbbra is az LMP-re szavazva – egyéniben nyugodtan húzza be az ikszet a helyben esélyes ellenzéki jelölt mellé"

-bíztat Pongrácz a jobbikos dr. Kiss Attilára való szavazásra, akinek ezzel tovább nőtt az esélye, hogy legyőzze Lázár János kancelláriaminisztert a Hódmezővásárhely központú körzetben.

Hódmezővásárhelyen ismét győzelmet arathat az ellenzék

Hódmezővásárhely ikonná vált a 2018-as parlamenti választások előtt. A Fidesz veresége óriási erőt adott az ellenzéknek a küzdelemhez, akik megújult erővel vértezték fel magukat Orbán Viktor fenyegetései ellen. A Hódmezővásárhelyet is magában foglaló Csongrád megye 4-es választókörzet legerősebb ellenzéki jelöltjével, dr. Kiss Attilával beszélgettünk arról, legyőzhető-e a regnáló kancelláriaminiszter és lehullhat-e végleg a narancsszínű lobogó a Fidesz fellegváráról.