Dübörgő "elszámoltatás": 2006 ősze miatt Gaudit állítják bíróság elé

Gyurcsány szabadlábon, Gergényiék felmentve, a 2006 őszi igazságtételért küzdő nemzeti jogvédő a büntetőbíróság előtt.

Még 2014 júniusában adott hírt a 2006 őszi rendőrterror miatti nemzeti jogvédő országgyűlési képviselői munkája kapcsán ellene indított koncepciós büntetőeljárásról. A vád nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás.

Országgyűlési képviselőként és nemzeti jogvédőként elkövetett "szörnyű" tette után három és fél évvel végre eljött a napja, hogy szembe nézhessen a bíróságon vádlóival: a 2006 őszi megtorlásokban bűnrészes ügyésszel és a vádat képviselő Központi Nyomozó Ügyészség ügyészével. Méltó ajándékot készítettek elő a 2006 őszi rendőrterror közelgő 10. évfordulójára... A nemzeti jogvédő azt ígéri, hogy ő is fog meglepetéssel szolgálni.

A tárgyalás helyszíne: Pesti Központi Kerületi Bíróság (1055 Budapest, Markó u.25.) III. emelet 311.

Időpont: 2016. május 25. 8.30

Bíró: dr. Pócza Róbert

Védői: dr. Csisztai-Molnár Péter ügyvéd (Nemzeti Jogvédő Szolgálat)

És hogy mindez miért? Mert 2013. október 23-án a "Valódi számonkérést 2006-ért! " címmel a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat által Budapesten a 2006 őszi rendőrterror egyik jelképes helyszínén, az Astoriánál tartott tüntetésen megdöbbentő tényeket hozott nyilvánosságra. Információi szerint a 2006 őszi megtorlások ökleként működő és akkor a hírhedt Falvai Zsolt által irányított Budapesti Nyomozó Ügyészség zsoldjában állt, megtorlásokban részt vett ügyészségi titkárról (aki most már ügyész- kiérdemelte...) - névvel. Mert végre neveket akarunk hallani és megbüntetett megtorlókat látni – írja Gaudi-Nagy Tamás.

A gyalázatos ügyészi tettről szóló információt - amelyet egy 2006 őszén meghurcolt jogsértettől kapott a "Res Iudicata- 2006 ősze: ítélt dolog" c. dokumentumfilm bemutatóján - másnap a Hír Tv-nek adott interjúban is közölte. Akkor még országgyűlési képviselő volt: Gaudi-Nagy Tamás szerint hivatalos személyként kötelessége volt ez, miután egy hivatalos személy törvényellenes cselekményéről értesült.