Elkészült a sorozat, amiben a Harmadik Birodalom diadalmaskodott az USA felett

Elkészült a Philip K. Dick-regényből készült sorozat, melyben az Egyesült Államokat két megszállási övezet tagolja a császári Japán és a nemzetiszocialista Németország irányítása alatt.

Elkészült az Ember a Fellegvárban (The Man In The High Castle) című Philip K. Dick-regényből készült sorozat, amelyben az Amerikai Egyesült Államokat két megszállási övezet tagolja a császári Japán és a nemzetiszocialista Németország irányítása alatt. A csavaros történetben fontos szerepet kap a Nehezen vonszolja magát a sáska című regény, amely egy alternatív valóságban játszódik, ahol – ahogy a mi valóságunkban – a szövetségesek nyerték meg a II. világháborút. A nácik betiltották a művet, és üldözik az íróját, aki a világtól elzárva a demilitarizált övezetben rejtőzködik.

Az Amazon kiadó új szokása az, hogy legyárt egy csomó pilotot, hogy később a közönség visszajelzéseit figyelembe véve eldöntse melyikből gyárt sorozatot. Az Ember a Fellegvárban most képernyőre kerül, és itt a trailer az első évadhoz:

Philip K. Dick novelláit és regényeit többször feldolgozta már az amerikai filmgyártás, így született meg a Blade Runner (Szárnyas fejvadász), a Total Recall, az Imposztor, vagy pl. a Különvélemény is. De a Mátrix filmeken is Dick hatása érződik.