A választások előtt vajon sikerül leadni? Tovább késik az ElkXrtuk tévépremierje a TV2-n

A választások előtt vajon sikerül leadni? Tovább késik az ElkXrtuk tévépremierje a TV2-n

Mint arról korábban már beszámoltunk, januárban elmaradt a Gyurcsány-mozi, vagyis az Elkxrtuk beharangozott televíziós premierje a TV2-n.

Hiába tette szabaddá magát vasárnap estére, ezért marad el az Elkxrtuk premierje

Bizonyára olvasóink közül is többen olvasták a nap letaglózó hírét, miszerint az elmúlt évek hazai filmgyártásának legkiemelkedőbb mozija, a magyar krimiként/politikai drámaként aposztrofált Gyurcsány-mozi, vagyis az Elkxrtuk most vasárnap 21:20-ra beharangozott televíziós premierje a TV2-n elmarad. De mi állhat a tévétörténelem fontos bemutatójnak elhalasztása mögött?

A Kálomista Gábor producerálta "politikai krimi" jelenleg IMDB-n 1,5 csillagon vesztegel, ami talán történelmi eredmény.

Az eredetileg tervezett január 23-ról március 5-re halasztották el a nagy premiert, a 24.hu azonban azt írja, a kormánypárti szócsőként működő tévécsatorna e heti műsortervében nem szerepel a film.

A jelenlegi műsorterv alapján ugyanis március 5-én este 8-kor a Pappa Pia című zenés vígjáték kerül adásba. :(

A január végi bemutatót egyébként elvileg a producer, Kálomista Gábor kérésére halasztották el, sajtóértesülések szerint azért, mert meg akarták várni a film romániai moziforgalmazását.

A lap megkereste a TV2-t, a csatorna sajtóosztálya azonban mindössze ennyit közölt:

"A TV2 még nem kommunikálta az új premier dátumot. Ahogy korábban is jeleztük, a közönséget időben tájékoztatjuk az időpontról."