A Jobbik Gy. Németh Erzsébetet támogatja Újbudán az előválasztáson

A Jobbik Gy. Németh Erzsébetet támogatja Újbudán az előválasztáson

Jakab Péter Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a Jobbik Budapest 2. számú választókerületében, Újbudán Gy. Németh Erzsébetet, "a főváros egyik legaktívabb politikusát" támogatja az előválasztáson. 

Budapestet régóta próbálja a Fidesz bevenni, jó hír, hogy ez teljesen sosem sikerült. A 2019-es ellenzéki siker után Orbán és az állampárt nem hazudtolta meg magát: bosszúhadjáratot indított a nem a Fidesz kénye-kedve szerint döntő lakosság és a választott vezetőik ellen.

- fogalmazott posztjában az ellenzéki párt elnöke, aki emellett úgy látja, hogy világossá vált: Gy. Németh Erzsébethez hasonló, „harcedzett” politikusokra van szükség az Országgyűlésben is. 

Ami pedig a fővárost illeti, Orbánék jobb ha tudják: hiába foglalják el a Várat, legfeljebb magukat bástyázhatják körbe a Karmelita trónterméből vezényelve

- fűzte hozzá Jakab. Szerinte a DK politikusa főpolgármester-helyettesként is helyt állt, nem lenne ez másként akkor sem, ha 2022-től az újbudaiakat képviselné a parlamentben.

Érvelése szerint "Újbuda a főváros egyik legintenzívebben fejlődő kerülete, de nem a Fidesz miatt, hanem annak ellenére. Ugyanakkor az itt élőknek is jár a jólét és a szabadság!"

A Jobbik csak ott indul el, ahol mi szolgáljuk legjobban a kormányváltást. Ott győznünk is kell. Máshol pedig mást kell győzelemre segítenünk. Erről is szól az összefogás!

- szögezte le a párt miniszterelnök-jelöltje.