150 ezer forintért adtak el egy drog hatása alatt álló nőt Dombóváron

150 ezer forintért adtak el egy drog hatása alatt álló nőt Dombóváron

Egy férfi 150 ezer forintért "vásárolt meg" Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy külföldön prostituáltként dolgoztassa. Mindkét férfit elfogták - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A nyomozók kedden egy 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfit fogtak el augusztus 10-én.

A gyanú szerint a fiatalember március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt a 60 éves férfitól egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy később prostituáltként dolgoztassa Olaszországban. Ezután a sértettet nagyhajmási házába vitte, ott fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. A nőt végül pár nap után elengedte.

Emberkereskedelem és emberrablás - a rendőrök őrizetbe vették a feltételezett elkövetőket

Egy férfi 150 ezer forintért vásárolt meg Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy majd külföldön prostituáltként dolgoztassa.

A rendőrök az ügy feltételezett elkövetőit az elfogásukat követően előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket - áll a tájékoztatásban. Emberkereskedelem, illetve a 20 éves férfi ellen emberrablás elkövetése miatt is nyomoznak ellenük, és kezdeményezték mindkét férfi letartóztatását.