Az „Igazság Falán” mutatták be a Fidesz hazugságait, az önkormányzat eltüntette

Az „Igazság Falán” mutatták be a Fidesz hazugságait, az önkormányzat eltüntette

Piti politikai cenzúrának tűnő esetről számolt be a Jobbik országgyűlési képviselője Jánoshalmáról. Farkas Gergely szerint az önkormányzat jogtalanul eltüntette néhány kampányelemüket, amit másnap visszaadtak.

Farkas Gergely Facebook-bejegyzése szerint már a „törvénytelenségtől sem riad vissza Jánoshalma vezetése, hogy elhallgassák az igazságot”, miután hétfőn délután állítólag polgármesteri és jegyzői utasításra eltüntették a Jobbik demonstrációs kellékeit, melyek a Fidesz médiahazugságait mutatták be a választóknak.

A képviselő szerint az önkormányzattól azt a választ kapták, hogy a kampánnyal jogszerűtlenül jártak el, és majd ha kifizetik a szállítás valamint a bontás költségeit, akkor visszakapják a beszedett kellékeket. Másnapra viszont meggondolták magukat – Farkas szerint megkérdezhettek egy jogászt – és visszaadtak mindent a jobbikosoknak.

„Polgármester úr, ennyire fáj Önnek, hogy eljut az emberekhez, hogy a Fidesz több mint 200 esetben hazudott eddig a Jobbikról? Ennyire nem tudja elviselni, ha az emberekhez nem csak az Önök rágalmai, kitaláció jutnak el, hanem az igazság is? Értem én, hogy egyszerűbb Önöknek hazugságban tartani az embereket és napi szinten manipulálni őket, de mi ezt nem fogjuk karba tett kézzel nézni.”

– írta a képviselő, hozzátéve, hogy visszaállítják a plakátokat.