Felcsútról érkezik a Nemzeti Sport új főszerkesztője

Úgy tudjuk, a szintén általuk kiadott Nemzeti Sportnál rögtön főszerkesztőt váltanak: Buzgó József helyét Szöllősi György veszi át.
 
Szöllősi 2006 óta a felcsúti Puskás Akadémiánál dolgozik.
 
Korábban a klub sajtófőnöke volt, később pedig a Puskás Ferencnek, és az Aranycsapat több legendájának hagyatékát felcsúti múzeumba költöztető Puskás Intézet vezetését vette át úgy, hogy 47 százalékos tulajdonosa is volt az ereklyékből jelentős hasznot húzó Puskás.com Kft.-nek.
 
Főszerkesztője a FourFourTwo szaklap Felcsútról szerkesztett magyar kiadásának, egyben a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke is.
 
Szöllősi több emlékezetes megnyilvánulással is büszkélkedhet. Ilyen volt többek közt, mikor elhunyt kollégáját, Imre Mátyást nekrológban gyalázta, vagy amikor a Sport Pluszban felkérdezte a Debrecen edzőjét, hogy tényleg a csapat tulajdonosával jár-e.
 
Ő volt az is, aki a Puskás Akadémia-Honvéd meccsen leszedette a kispesti szurkolókkal a "Puskás, Kispest, Hungary" feliratú drapériát, mert szerintük politikailag akarták provokálni a felcsúti klubot azzal, hogy saját csapatuk legendájára emlékeztek.