Ingyen reklám: a fideszes képviselő webcíme a jobbikos Rig Lajos oldalát hozza be

Ingyen reklám: a fideszes képviselő webcíme a jobbikos Rig Lajos oldalát hozza be

A fideszes Fenyvesi Zoltán weboldala (https://www.fenyvesizoltan.hu) egyenesen ellenzéki vetélytársa, Rig Lajos lapjára irányít át – vette észre portálunk.

Az átirányításról (mely a fideszes képviselő Facebook-oldaláról kattintva is látható) felvételt is készítettünk:

Nem tudni, mi áll a nem mindennapi linkelés hátterében, mert a fideszes országgyűlési képviselő Facebook-oldalán továbbra is a Lendvay utca agit-prop osztályának megfelelő tartalom látható. Így például kiderül, hogy sosem Karácsony Gergely, hanem végig Márki-Zay Péter volt Gyurcsány igazi favoritja, hiába bizonyítja az ellenkezőjét több vágatlan felvétel fideszes potentátok szájából. Tehát miközben Fenyvesi a közösségi médiában nem beszél ki, addig weblapja akarva-akaratlanul is az ellenzéki jelöltet népszerűsíti.

Fenyvesi Zoltán „kifutó termék”, a Veszprém megyei 3. választókerületben felszínre került botrányok (például a sümegi polgármester élettársának okirat-hamisítási ügye és a számára juttatott közpénzek, továbbá a térség korrupciós skandalumai) miatt távoznia kellett a választókerületi elnöki posztról, ami gyakorlatilag azt jelenti, nem ő, hanem Navracsics Tibor korábbi uniós biztos lesz a kormánypárt jelöltje a 2022 tavaszi választáson.

Lemondott a fideszes Fenyvesi Zoltán

Fenyvesi Zolán országgyűlési képviselő még júniusban lemondott a Fidesz választókerületi elnöki pozíciójáról - írja az Ajkai Szó. A Veszprém megyei 3. számú választókerület immár volt elnöke önként nyújtotta be lemondását, szerdán pedig kijelölték az utódját, amelyre egyébként a párt alapszabálya szerint 30 napja volt a Fidesznek.

Kerestük Fenyvesi Zoltánt, hogy megtudjuk, mióta irányítja át weboldalát Rig Lajoséra, miért teszi ezt, tudnak-e róla felettesei, illetve megkérdeztük azt is, a linkelésnek van-e köze az ő választókerület éléről történt távozásához. Amint válaszol, közzétesszük.