Rogánt nem lehet leállítani: Azért kellett Sorossal kampányolni, mert ellenzék

CSAKAZÉRTISSOROS!!!

A propagandaminiszter Azurák Csabával osztotta meg elméletét, miszerint a Fidesz nem azért volt kénytelen Sorossal és a migránsáradattal kampányolni, mert hatalmas médiafölényével, egyoldalú rémhírterjesztésével és agymosásával könnyedén befolyásolni tudta az egyszerű embereket, akik életükben nem láttak még se arabot, se négert és 2015 előtt azt se tudták, eszik-e vagy isszák a Koránt.

Nem, az ok ennél sokkal prózaibb:

Rogán szerint az ellenzék "azért bukta el a választást", mert nem értett egyet a kormánnyal a migránsválság ügyében.

Hozzátette:

"ha ebben a kérdésben egyetértés van, akkor lehet, hogy más témái vannak a magyar parlamenti választásoknak".

Szerinte az, hogy a kormánypárt ennyi szavazatot kapott, azt mutatja, hogy az emberek azt tartották fontosnak, amit ők mondtak.

Nyilván az ellenzéki vélemények totális száműzése a közmédiából, a hazug, lejárató, karaktergyilkos médiakampányok és a demokratikus vita teljes hiánya mind-mind olyan tényező, aminek az égvilágon semmi hatása nem volt a választás végkimenetelére.

Még jó, hogy ez mindenre jó válasz: Rogán szerint a mai tüntetést Soros szervezi

Rogán Antal nagy kegyesen kifejtette: ha a demonstráció békés keretek közöt marad, akkor egye fene, egy demokráciában még talán, csak-csak belefér az ilyesmi a vitakultúrába, esetleg.A propagandaminisztertől azonban azt is megtudhatta a nagyérdemű, hogy a mai megmozdulást Soros György és a Soros-hálózat szervezi, pénzeli, konspirálja, hozza tető alá, telepíti be és zavarogja össze.