Fricsovszky-Tóth Pétert támogatja a Jobbik Pest megye 7-es számú választókerületében

Fricsovszky-Tóth Pétert támogatja a Jobbik Pest megye 7-es számú választókerületében

Fricsovszky-Tóth Pétert, az Üllő Te Vagy és Pest Megye Te Vagy mozgalom alapítóját támogatja a Jobbik Pest megye 7-es számú választókerületében az előválasztáson. A párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje ezt Facebook-oldalán közzétett videójában jelentette be.

Mint Jakab posztjában írja, Fricsovszky-Tóth 2019-es önkormányzati választásokon már megmutatta, hogy civilként van esély a Fideszt legyőzni.

"Péter egy igazi szabadságharcos, aki megalkuvás nélkül küzd a jogszerűségért, az átláthatóságért és nem tűri el a mutyit, még akkor sem ha őt és a családját életveszélyesen megfenyegetik"

- hangsúlyozta.

A Jobbik elnöke szerint

Pest megye 7-es számú választókerülete a főváros, három autópálya és a nemzetközi repülőtér közelsége miatt Magyarország egyik legnagyobb lehetőségeket rejtő körzete.

Talán épp ezért a legnagyobb visszaélések helyszíne is - jegyezte meg, hozzátéve, úgy véli, hogy "itt egy új fajta civil szemléletre és jelöltre van szükség".

Fricsovszky-Tóth Péter a támogatói videóban elmondta, a térségük gazdaságilag valóban kiemelkedő helyzetben van, mégis sok mindenre, ami hiányzik, a válasz az, hogy "menjen Pestre, ott megtalálja".

Célom, hogy a térségben lakók ne csupán aludni térjenek haza, hanem találják meg a számításaikat, hiszen nap mint nap szembesülök a polgárok felmerült igényeivel és problémáival

- fogalmazott.

Mint mondta, erős igazságérzete nem engedi a hazugságot, a közpénzlopást és azt, hogy bárki hátrányt szenvedjen azért, mert nem tartozik a fideszes érdekkörökhöz.

Az elmúlt években hangja tudtam lenni azoknak, akikért nem állt ki senki. Ez a tervem ezután is, de most már hazánk Parlamentjének falai között

- hangsúlyozta.

Hogy mi a legfőbb motivációim a megmérettetés kapcsán? Hogy a hatéves kislányom egy nap ne tegye fel azt a kérdést, hogy "Apa, te hagytad, hogy ez történjen?" Olyan jövőt akarunk biztosítani a gyerekeiknek, ahol nem túlélni, hanem megélni lehet. Eljött az idő, hogy együtt mondjuk ki: eddig és ne tovább!

- mondta.

Azért küzd, hogy mindenkinek kiszámítható, biztos és boldog élete lehessen.

Itt az ideje, hogy a Magyar Tenisz Szövetség közpénzbotrányaiban érintett Szűcs Lajosnak megüzenjük, szerva itt, csere ott

- tette hozzá.

A Márki-Zay Péter által vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom tegnap jelentette be, hogy ők is Fricsovszky-Tóth Pétert támogatják.