Gulyás Gergely elhatárolódott G. Fodor Gábor hecclapjától

Fidesz-KDNP képviselő: a mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet.

A cikk koncepciója, de különösen annak primitív stílusa még a kormánypárti hecclap törzsvendégeinél is kiverte a biztosítékot.

„A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet”

– határolódott el saját Facebook-oldalán 888.hu-tól Gulyás Gergely, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, az Országgyűlés fideszes alelnöke.

"Ön kiverné Tóbiás József feleségének régi képére?" - kérdezte a cikk többek között.

A lap főszerkesztő-hírigazgatója G. Fodor Gábor, a kormányzati megrendelésekből élő Századvég stratégiai igazgatója, aki szerint azt mondta, hogy azt mondta, a „polgári Magyarország” jelszava csak egy politikai termék volt.

Mondjuk felmerül a kérdés, hogy

mennyi kormányzati hirdetést kapott a 888.hu és milyen látogatottság után?

G. Fodor is reagált, szerint:

"A konzervatív újságírás mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy "hajrá, magyarok!".