Gyalázat! Hitlerrel és migránsokkal tréfálkozott az MSZP képviselője

Papcsák Ferenc, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke felszólította Zugló polgármesterét, Karácsony Gergelyt (Együtt-PM) és az MSZP kerületi országgyűlési képviselőjét, Tóth Csabát, hogy haladéktalanul határolódjanak el Sógor Lászlótól (MSZP), és mondassák le a szocialista politikust XIV. kerületi önkormányzati képviselői tisztségéről.

"Ti mit csináltok a migránsokkal?" "Fűtünk!"

Sógor László az esetre reagálva Facebook-oldalán azt írta: "Mai nap kiderült, hogy tévedésből megosztottam egy Facebook bejegyzést, amelynek tartalmàval nem értek egyet és mélységesen elítélem. Egyben sajnàlom, hogy figyelmetlen voltam."

"Hurcoljuk meg együtt az MSZP képviselőjét, mert náci propagandát terjeszt!"

- mondta a kisördög, de pofán csaptam. Természetesen nem életszerű, hogy az MSZP politikusa ennek a bejegyzésnek a tartalmát értelmezte, elfogadta és úgy osztotta tovább. Elképzelhetőbb, hogy nem képes a XXI. századi eszközöket hibátlanul alkalmazni vagy nem tud üzeneteket értelmezni. Ha azonban az elkövető nem a szocialista párt tagja, nem baloldali vagy liberális lenne, akkor egy világ állna ki egy színpadra az antifasizmus jegyében és nem fogadna el senki semmilyen magyarázatot.