Gyurcsány a legkevesebbet, a Jobbik-frakció a legtöbbet dolgozott a parlamentben

Az Országgyűlés által hivatalosan mért és jegyzett adatok alapján 2016. február 15. és 2016. június 13. között a legkevesebb időt a DK függetlenként helyet foglaló elnöke, Gyurcsány Ferenc töltött a parlamentben, pontosan 3 órát, és 28 percet.

Ezzel szemben a legtöbbet Bana Tibor jobbikos képviselő volt bent az ülésteremben, ő kereken 203 órát tudhat maga mögött, azaz csaknem hetvenszer annyit, mint a volt miniszterelnök.

Második legtöbbet az LMP-s Ikotity István volt bent 199 órával, majd a sort Ander Balázs jobbikos képviselő folytatja 194 órával. Innen csak jobbikosok következnek, mindössze a 10. helyen szerepel a fideszes Vas Imre 170 órával. Utána újabb két jobbikos jön Szilágyi György és Magyar Zoltán személyében, majd itt találkozunk az első szocialista névvel, a 162 órás Heringes Anitáéval. A mezőny innentől teljesen vegyes lesz, az összevetés leglátványosabb eredménye tehát az, hogy a Jobbik-frakció majdnem egymaga kiteszi a lista legnagyobb számokat mutató elejét, míg Gyurcsány Ferenc csak látogatóba érkezik néha a Kossuth térre.