Harrach "visszaszerezné" a Magyar Nemzetet

Semjén Zsolt szerint pedig egy álkeresztény pártot akar létrehozni a baloldal. Orbán balkezét újraválasztották.

Mint ismert, ismét Semjén Zsolt lett a KDNP elnöke a párt szombati tisztújításán. Sajtóinformációk szerint a régi-új elnök figyelmeztetett: a baloldal egy "álkeresztény párt" létrehozásán munkálkodik. Semjén szerint e párt létrehozásának az a célja, hogy a kormánypárt támogatóinak táborát megbontsák.

Természetesen fel sem merülhetett a tisztújítás során, hogy a kormánypártok táborának megbontásában elévülhetetlen érdemeket szerzett maga a KDNP és Semjén Zsolt, nem kell ehhez a baloldal segítsége.

Pontot raknának Simicskára

Az ülésen szintén téma volt a Fidesz és a KDNP politikusai által bojkottal sújtott jobboldali média jövője. Nem lennénk Simicska helyében: Semjén hangoztatta, hogy „a Simicska-ügynek a végére most kell pontot tenni, nem 2017-ben.”

Persze nem csak Semjén beszédére kaphattuk felé a fejünket tegnap.

Harrach Péter kirándulást tett a médiában, bebizonyítva mennyire értenek hozzá: a KDNP frakcióvezetője szerint „a Hír TV-t lehet pótolni, a Magyar Nemzetet nehéz lesz”; egy ilyen intellektuális súlyú orgánumot „inkább vissza kéne szerezni”.

Mint ismert, a Fidesz–KDNP bojkottal sújtja a Magyar Nemzetet és a Hír TV-t, politikusai igyekeznek elkerülni, hogy a lapnak nyilatkozzanak, nem adnak interjút, és nem mennek a Hír TV stúdiójába.

Elszámoltatás level 99

Mint ismert, az Országgyűlés korábbi MSZP-s elnöke Szili Katalin, a valódi keresztény párt valódi keresztény elnöke, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős kormányfőhelyettes felkérésére a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságán dolgozik, autonómiakoncepciók kidolgozásával foglalkozik.

Ezek után belegondolni sem merünk, milyen lehetne egy baloldal által létrehozott álkeresztény párt...