Orbán után Hoppált is megbüntették politikai pedofília miatt

Végre talán megértik a kormánypárt politikusai, hogy a gyermekek nem eszközök.

Az Nemzeti Választási Bizottság múlt héten mondta ki, hogy Orbán Viktor óvodásokkal készült közös videója jogsértő volt, ezért 345 ezer forintra büntette a miniszterelnököt.

Hoppál Péter gyermekekkel készült közös fotója alatti felirat szerint csak "ajándékot" adott át az államtitkár, aki egyben a Fidesz képviselőjelöltje is Baranya megye 2-es választókörzetében, ám a Momentum kifogása szerint egy államtitkár munkájához nem tartozik hozzá, hogy fényképet posztoljon magáról, amint "ajándékot" ad át, ezért a fénykép egyértelműen a politikai pedofília eszköze.

Miután az NVI korábban már kimondta, hogy a politikai kampány nem való az óvodákba, az államtitkárra ugyanakkora bírságot szabott ki, mint a miniszterelnökre.

Nagy csapás érte Orbánt, megtakarításának 35%-ára bírságolták meg

Komárom-Esztergom megye 3-as számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága korábban azt állapította meg, hogy Orbán Viktor nem valósított meg jogellenes kampánytevékenységet, mikor a szülők beleegyezése nélkül óvodásokkal pózolt, mert nem tartott politikai beszédet a gyerekeknek.