Húsz évet is kaphat Bruce Wayne

A pilótát múlt hét folyamán vették őrizetbe, ám ügyvédje szerint a vád csupán túlzáson és ferdítéseken alapuló kitaláció. A jogász igyekezett bagatellizálni az ügy komolyságát, és védence szerepét a bűncselekményekben.

Wallis-t és női bűntársát azzal gyanúsítják, hogy heti 400 dollárt fizettek nagyjából két tucat nőnek, amiért azok szexuális szolgáltatásokat nyújtottak bizonyos texasi lakásokban és irodákban.

A vádat képviselő kerületi ügyész karrierje legkiterjedtebb ilyen jellegű ügyének nevezte az esetet, melyben a gyanúsítottak pilótai foglalkozásukat használták fedőtevékenységként a prostitúció leplezésére, ugyanis papíron valamennyi örömlány Wallis repülésoktató cégének alkalmazottja volt.

Az ügyészség szerint a vádlott szűk körben nem csinált titkot "másodállásából", és

számos alkalommal hencegett azzal, hogy "már több mint 10 éve striciskedik", sőt kedvenc története szerint egyszer egy 18 éves lányt is rávett arra, hogy üzletszerűen pénzért árulja bájait.

A United Airlines felfüggesztette a férfi munkaviszonyát, és úgy kommentálta az eljárást:

"Hangsúlyozzuk, hogy alkalmazottainknak mindig is a legszigorúbb elvárásoknak kellett megfelelniük, és természetesen mindenben segítjük a hatóságok munkáját."