"A fideszes vádlók tudták, hogy nevetség tárgyává váltak volna"

Elmaradt az ítéletvégrehajtás.

Mivel a Mentelmi bizottságban nem sikerült suttyómban, a plenáris ülésen kell majd a kormánypárti politikusoknak megszavazni a rabszolgatörvény ellen tiltakozó ellenzéki politikusokra Kövér László által kirótt büntetést. Az is szép ünnepe lesz a magyar demokráciának, nem igaz?

Érdekes felállás, amikor a vádlott akar nyílt tárgyalást, a vádló pedig zártat. A fideszes vádlók tudták, hogy nevetség tárgyává váltak volna, ha egy nyilvános tárgyaláson kellett volna levezetniük, miért kapok 1.246.400 forint büntetést, amiért beleültem Orbán tök üres székébe, és ez miért is jelent fizikai erőszakot a kormányfővel szemben. Azzal, hogy ezt csak zárt ajtók mögött árulták volna el, ők alkalmaztak erőszakot a demokráciával szemben, a parlamentben ugyanis már nem kell magyarázkodniuk, elég nyomni a gombot ész nélkül. Hiába, kockázatok és mellékhatások nélkül nincs kétharmad. A betegség neve Fidesz, a mellékhatásé az, hogy jogtiprás. Mindkettő ellen nemzetközi bíróságon fogunk tovább küzdeni.

A Fidesz-KDNP most sem jelent meg a Költségvetési bizottság ülésén, legutóbb az otthonápolók ügye, illetve a költségvetési károkat okozó letelepedésikötvény-program nem érdekelte őket, most pedig az MTA függetlenségének felszámolása. Ön szerint mivel lehetne becsalogatni őket a testületi ülésre?

Fizetésmegvonással. Az el nem végzett munkát ugyanis nem szokás kifizetni, sőt, ha valaki az el nem végzett munkával kárt okoz a munkaadónak vagyis a választónak, akkor kártérítést is kell fizetnie. Márpedig a magyar tudományos élet kiszolgáltatása a Németh Szilárd-féle agytrösztöknek olyan károkat okoz ennek az országnak, amit a Németh Szilárd-féle szellemirtók felfogni is képtelenek.  

Kövér László és a trónfosztó

A múlt héten emlékeztünk a kommunizmus áldozatairól. Nem történt meg sem a múlttal való szembenézés, de még azt sem sikerült elérnünk most 13 év fideszes kormányzás alatt, hogy legalább a kommunista állambiztonsági múlt kockázatait felszámolja, és eltüntesse a rendszer fenntartóit a hatalom közeléből. Ön szerint lesz valaha lusztrációs törvény? Megismerhetjük az aktákat?

Az elmúlt 30 év egyik legnagyobb bűne, hogy a kommunista rendszer fenntartóit nem tüntette el a hatalom közeléből. Ők pedig élve a lehetőséggel kiépítettek egy új kommunista rendszert, sőt a módszert átörökítették a a tanítványaikra is. Gulyás, Rogán, Dömötör és a többiek a KISZ-ben éppúgy megállták volna a helyüket, mint Orbán vagy Kövér. Nemcsak az ügynökmúltat kell feltárni, de a jelen kor ügynökeit is el kell távolítani a hatalom közeléből. Csak így valósulhat meg az igazi rendszerváltás.

Ez történt a trónfosztás óta.

Emlékeznek még, hogy miről nem hallhatott Kövér László? KATTINTSANAK IDE!