Nem megy ez: hiába küldik a kormánypárti provokátorokat Jakab Péterre

Nem megy ez: hiába küldik a kormánypárti provokátorokat Jakab Péterre

Néhányszor pofára estek már a Fidesz provokátorai Jakab Péter sajtóeseményein, mégis újra és újra próbálkoznak. Emlékezetes, Jakab tavaly az EFOTT-on 2 perc 30 másodperc alatt semmisítette meg az őt párizsivel provokáló KDNP-s aktivistákat, de nemrég Vácott a helyi Fidelitas-elnök próbálta bizonygatni a Jobbik elnökének, hogy nincs is baj az egészségüggyel; majd a beszélgetés végén kiderült, hogy nem sok fogalma van a valóságról, mert fiatal kora miatt szerencsére nem igazán jár kórházba, és egyébként is „figyel az egészségére”.

Jakab Péter pénteken egy új videót tett közzé Facebook-oldalán, mely szerint provokátorok egy kis csoportja értelmetlen transzparensekkel és hangoskodással próbálta megzavarni az utcai fórumot az egyik baranyai településen.

„Baranyában a Fidesz országgyűlési képviselőjének a rajongói eljöttek az utcafórumomra egy kis rendbontást csinálni” – írta a videóhoz a pártelnök.

Jakab a rendbontók felé azt üzente,

„a mi erőnk az ő gyűlöletükkel szemben, az összefogás”.

Hozzátette: csalni fognak a fideszesek, ezen nem kell meglepődni.

„Maffiával harcolunk, és a maffia soha nem a lovagiasság játékszabályai alapján küzd, hanem ilyen eszközökkel: gyűlöletkeltéssel, provokációval, hazugsággal, krumpliosztással. A legszegényebbeket a közmunkával fenyegetik vagy éppen aranynyakláncos uzsorásokkal. Ez az ő világuk”

- mondta.

Jakab Péter emlékeztetett: 2019-ben is provokátorokat küldtek rájuk és hazudoztak róluk, de a tisztességes magyar és cigány emberek összefogtak, győztek, majd négymillió embernek lett ellenzéki polgármestere. Az összefogás pedig azóta csak erősödött.