„Az embereknek elegük van abból, hogy a választások előtt folyton csak hitegetik őket"

„Az embereknek elegük van abból, hogy a választások előtt folyton csak hitegetik őket"

Óriási érdeklődés mellett tartott lakossági fórumot Szilágyi György és Jakab Péter Rákosmentén. Szilágyit a Jobbik mellett, a DK, az LMP, a Momentum, az ÚVNP és az MMM is támogatja a budapesti 14-es választókerületben. 

„Nonszensz, hogy a XXI. században egy világvárosban, Budapesten még mindig vannak olyan utcák, ahol nincs például csatorna vagy pedig nem aszfaltos út van. Szintén óriási problémát okoz a XVII. kerületben a tömegközlekedés, hiszen a Pesti út már évek óta túlterhelt, s a zajszennyezés mértéke is komoly aggodalmat okoz" 

- kezdte a problémák sorolásával Szilágyi György, az ellenzék képviselőjelöltje. 

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

Hozzátette, hogy évek óta csak ígéreteket hallanak az emberek, főleg a választások előtt, de mindig cserbenhagyják őket. 

"Azon leszünk, hogy Rákosmente valóban megkapja azokat a fejlesztési forrásokat, amivel a fideszes kormányzat évtizedek óta csak hitegeti az itteni embereket."

Az ellenzéki előválasztás lehetőségéről úgy beszélt, hogy ez egy fontos mérföldkő a magyar demokrácia történetében, hiszen az ellenzéki pártok a választók bölcsességére bízzák annak eldöntését, hogy ki legyen az a 106 jelölt, aki egy az egy ellen megmérettesse magát a NER jelöltjeivel szemben. 

„Minden szavazat sokat számít, a fideszes propaganda szereti azt hangoztatni, hogy egy szavazattal nem lehet semmit sem változtatni, de sokszor egy szavazat, már tömeggé érhet, s igenis változást hozhat hazánkban" 

- fejtette ki Szilágyi György.

.

A fórumon szintén résztvevő Jakab Péter lapunknak úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt napok tapasztalatai azt mutatták, hogy az emberek igenis szeretik elmondani a véleményüket a magyar közélettel kapcsolatban. 

"Zsizseg az ország, és azt látom, hogy rengeteg ember jön oda hozzám, mert részt akarnak vállalni a politikából, s egyébként élvezik azt, hogy valaki végre meghallgatja őket és nem plakátokon kommunikál csak velük, mint a miniszterelnök. Fel lehet tenni nekünk kérdéseket, kritikát is meg lehet fogalmazni nyugodtan félelem nélkül. Végre a közélet fejlődik. Ebből csak egy fejlődő Magyarország jöhet ki a végén" 

- összegezte a hetet a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.