Jön Tiszavasvári 450 milliós fejlesztése

A sikeres pályázatairól ismert jobbikos Tiszavasvári szeptemberig jelentős fejlődésen esik át, a 450 milliós támogatásból most kezdenek építkezni.

„Befejeződött a bruttó 450 millió forintos nyertes pályázat közbeszerzési eljárása, így a jövő héten elkezdődhetnek a munkálatok. Megújul a polgármesteri hivatal és a járási hivatal közös épülete, fejlődik a zeneiskola, modernizálódik a református templom, új arculatot kap a városi kincstár, megszépül a közösségi pihenőpark, teniszpálya létesül. Nem pusztán építési beruházásokról van szó, a civil szervezetek támogatására is lehetőség nyílik. Az eddigi térfigyelő kamerarendszer tovább bővül, ami a közbiztonság javulását szolgálja. A nagyszabású beruházás tervezett határideje szeptember 30-a. Tiszavasvári még élhetőbb város lesz a városrehabilitációs program révén” – közölte Fülöp Erik, a város jobbikos polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján a szon.hu szerint.
 
Mint arról korábban már beszámoltunk, a település sikeresen pályázott, így csaknem 450 millió forint támogatásból fejlesztheti központját. Ezt követően nemrég újabb eredményt értek el, egy 2014 augusztusi pályázatot is megnyertek „Napelemes rendszer telepítése Tiszavasvári Város Önkormányzata épületeire” címmel, mellyel a helyi bölcsőde, a művelődési központ és könyvtár, valamint a szociális otthon „C” és „D” épületegységeinek csúcsteljesítményű napelemes rendszerrel való ellátását célozták meg, 42 millió forint értékben.
 
Dr. Fülöp Erik korábban úgy nyilatkozott, szerinte a folyamatos fejlődéssel rácáfoltak azokra az alaptalan közhelyekre, hogy egy jobbikos vezetésű település nem fejlődhet ellenzékben, ha tisztességes és szakmai alapú politizálást folytat.