Az MTI szerint országos hír, hogy kisgyerekekkel pózolva óvodai játékokat adott át egy fideszes jelölt

Az MTI szerint országos hír, hogy kisgyerekekkel pózolva óvodai játékokat adott át egy fideszes jelölt

Az évente több mint százezer millió forintból (százmilliárd forintból) működő közmédia részeként fenntartott Magyar Távirati Iroda (MTI) szerint kiemelt hírként kezelhető, hogy egy kis faluban új kerti játékokat kapott a helyi óvoda. Kétségtelen, hogy a hőgyészi gyermekek boldogsága közös örömünk, de talán látott már a világ játszótér felújítást országos sajtófigyelem nélkül is.

Természetesen a több fotóval is illusztrált eseményről nem azért kell tudnia Soprontól Nyíregyházáig mindenkinek, mert a Magyar falu programban még soha ne történt volna hasonló fejlesztés.

A lényeg a részletekben rejlik: az óvodai átadón (mert ugye, ez át kell adni!) Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője és a dombóvári választókerület Fidesz-KDNP-s jelöltje is részt vett.

Tehát egyszerű kampányeseményről beszélünk, amihez véletlenül pont egy óvodát találtak meg. A politikai pedofília máig nem kopott ki az eszköztárból, Potápi még beszéddel is fárasztotta a gyerekeket:

Nyilván, ahogy a függőségi rendszert kialakító NER-ben megszokottá vált, a fideszes politikus mellett ott kellett mosolyognia a papíron független polgármesternek, Máté Szabolcsnak, és az óvodai intézményvezetőnek is.

Amikor Magyarországon sajtószabadságról és a független, valamint ellenzéki erők szisztematikus elnyomásáról beszélünk, akkor első sorban nem elhallgattatásra kell gondolni, hanem erre: a közmédia, mely minden adófizető pénzéből működik, nagyobb figyelmet szentel egy jelentéktelen játszótér mellett pózoló fideszes politikusra, mint a több millió választót képviselő ellenzéki összefogás minden nap több alkalommal is kiadott, különböző nyilatkozataira.

Az érintett Tolna megye 2-es számú választókerületében egyébként Szabó Loránd az ellenzék közös jelöltje.