A hónap Facebook-bejegyzésében leplezte le a fideszes trollgyárat a keszthelyi ellenzék

A hónap Facebook-bejegyzésében leplezte le a fideszes trollgyárat a keszthelyi ellenzék

A fideszes propagandagyár eddig csak sokak által sejtett, de konkrétan még nem ismert, gondosan titkolt pinceműhelyébe enged bepillantást a keszthelyi Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) Facebookon közzé tett csodálatos trollgyűjteménye. 

A KÉVE a Balaton-parti város ellenzéki pártjait és civil szervezeteit fogja össze az őszi önkormányzati választásokra. A Balaton NER-tulajdonba vételének komoly munkálatai közben a Fidesznek minden bizonnyal kiemelten fontos a település vezetésének megtartása. Legalábbis erre utal, hogy egy országos visszhangot is kapott helyi ügyben

egész kamureg-különítményt szabadítottak ellenfeleikre. 

A KÉVE szombaton tartott tiltakozó demonstrációt Keszthely utolsó szabadstrandjának fizetős "kutyás élményparkká" való átalakítása ellen. (Az már csak hab a tortán, hogy a csaknem egyhektáros vízparti területet öt évre lényegében ingyen adja át az önkormányzat a létesítményt üzemeltető cégnek.)

A történetről májusban már írt a Népszava, ám a mostani tüntetés leginkább a Pesti Srácok érdeklődését váltotta ki. Az informátorait a hatóságoknak és propagandista kollégáinak is kiszolgáltató tartalomipari segédmunkás, Füssy Angéla indulatos írásban veszi védelmébe a "kutyás társadalom" által várva várt átalakítást – és ezzel még nem is lenne semmi probléma. Simán lehet, hogy tényleg sokan vannak, akik örömmel fürdőznek majd a tóban kedvencükkel. Füssy idéz is számos hozzászólást, amelyek bizonyítják a helyiek mélységes megvetését az "agyhalott ellenzékiekkel" szemben. 

"A videó alatti kommentekben jól kiröhögték őket a keszthelyiek."

 - írja a diadalittasan. 

Ezzel az állítással csupán egy apró gond van: ezek a röhögcsélő és felháborodott lokálpatrióták nem keszthelyiek, nem környékbeliek, de még csak nem is távolabb élők.

Ezek az emberek nem léteznek. 

A KÉVE precízen kigyűjtötte az önkormányzati tervek leglelkesebb híveit, illetve az ő legkeményebb bírálóikat, és rákerestek a profilképeikre. 

S, hogy-hogy nem, megtalálták őket különböző külföldi portálokon illusztrációként, vagy teljesen más ember arcképeként.

Íme a fideszes trollok változatos forrásokból összekukázott arcképcsarnoka:

 

 

 

 

 

 

A KÉVE bejegyzésében hozzáteszik, hogy volt olyan kamuprofil, amelyet jó ideje gondosan építgettek. Több mint kétszáz keszthelyi és környékbeli embert jelöltek be vele. Egy idő sokan már a közös ismerősök miatt is jóváhagyták a jelölést.