Ki a legszebb a Kárpát-medencében?

Összegyűjtöttük az elmúlt év szépségversenyeinek legszebbjeit, hogy gyönyörködhessünk bennük, valamint egy kis szavazásra is biztassuk olvasóinkat. 

Nem mindenhol találtunk hivatalos szépségversenyeket, az Őrvidékből pedig egyáltalán nem, de azért igyekeztünk a legprecízebben összeszedni a különböző területek versenyeinek győztes magyar lányait. A képek és rövid leírások után a cikkünk alján található szavazáson segítsenek eldönteni, hogy a sok szép lány közül ki a legszebb!

Erdély

Melissát Székelyudvarhelyen választották meg a legszebbnek az Erdély Arca 2014 elnevezésű versenyen. Tavaly a Nyíló Akác Napok szépségversenyének második helyezettje is volt.
 

Kárpátalja

A most kifejezetten nehéz sorsú Kárpátalján hivatalos szépségversenyt nem találtunk, ugyanakkor a Miss Ukrajna 2014 szépségverseny 2. udvarhölgye egy kárpátaljai lány lett, így válogatásunkba őt választottuk. A beregszászi Beatrix idén megkapta a Miss Supermodel Europe címet is.  
 

Felvidék

A tavalyi évben először megrendezett Felvidék Szépe versenyen az akkor 22 éves csilizpatasi lány került ki győztesen. Katalin a pozsonyi Comenius Egyetem Természettudományi Karának harmadéves hallgatója.
 

Délvidék

Délvidéken csak a Magyar Szó Strandszépe versenyét találtuk tavalyról, amelyet Blanka nyert meg. A szegedi születésű lány Szabadkán él, a megmérettetés idején 18 éves volt. Kedvenc helye Palics. 
 

Miss Hungary

A Magyarország Szépének választott Edina tavaly történelmet írt, ugyanis bekerült a legjobb öt közé a Miss World nemzetközi szépségversenyen, majd második helyezést ért el. A Miss Európa cím büszke tulajdonosa ezzel hazánk legeredményesebb szépségkirálynője. 
 
 
[[nid:166181]]