Ki akarta próbálni a vezetést a volvós ámokfutó

Mivel jogosítványa sem volt, gyakorlatilag csatatérré változtatta az Erzsébet teret.

A fiatal még csütörtökön döntött úgy, hogy míg ismerőse, a kocsi tulajdonosa kiszállt néhány percre, autózik egyet. Az ötlet nem bizonyult a legjobbnak. Négy sérült összetört autók, kidöntött táblák és oszlopok maradtak utána.

Miután átpattant a vezetőülésbe, elindult a Nádor utca felé. Száguldás közben egyszer csak megfordult, elképzelhető, hogy vissza akarta vinni a kocsit, ekkor azonban elszabadult a pokol.

A lap úgy tudja, hogy K. Viktória először belehajtott egy VW Passatba, amit egy 36 éves tárnoki nő vezetett. A lány az ütközéstől teljesen bepánikolhatott, hiszen ahelyett, hogy megállt volna, nyomott egy kövér gázt, és továbbhajtott.

Néhány méter múlva ismét karambolozott. Ezúttal egy 48 éves boldogváraljai nő és autója volt az áldozat. Az ámokfutó ezek után sem állt meg. Otthagyta a középkorú nőt is, és továbbszáguldott a Bajcsy-Zsilinszky utca felé.  Közben a gyalogosokat sem kímélte: először egy 27 éves hernádnémeti lányt ütött el, majd egy 20 éves és 21 éves japán nőt, végül egy 26 éves ausztrál hölgyet. Ezek után kidöntött még négy parkolásgátló oszlopot, valamint két közlekedési lámpát, csak ezután állt meg. Úgy tudjuk, nemcsak áldozatait, hanem őt is súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők.