A Szerencsekerék Klausmann Viktort pörgette ki a Fidesz gyöngyösi jelöltjének

A Szerencsekerék Klausmann Viktort pörgette ki a Fidesz gyöngyösi jelöltjének

Horváth László, Gyöngyös és térségének országgyűlési képviselője ma sajtótájékoztatón jelentette be: a Fidesz helyi szervezete, múlt heti ülésén egyhangú döntéssel Klausmann Viktort ajánlja Gyöngyös polgármester-jelöltjének az őszi önkormányzati választásra – írja a Kékes Online. 

Olyan jelöltet ajánlunk, aki képes új lendületet adni Gyöngyösnek. Klausmann Viktornak széles ismertsége és sok szövetségese van, ő nem megosztja a gyöngyösieket, hanem a közös cél érdekében képes egyesíteni őket. Olyan embert ajánlunk polgármester-jelöltnek, aki szereti Gyöngyöst – hangsúlyozta a képviselő.

Szeretem Gyöngyöst, mert egy jó hely, egy szerethető város, ahol történtek jó dolgok. Köszönöm mindenkinek, aki tett és tesz azért, hogy Gyöngyös ma itt tart. A városnak viszont most új lendületre van szüksége, mert Gyöngyösben ennél sokkal több van – fogalmazott Klausmann Viktor a sajtótájékoztatón.

A tévés a kilencvenes évek elején a Szerencsekerék című vetélkedő műsorban tett szert országos ismertségre. Később vezette a Lottó, illetve a Skandináv Lottó sorsolást. 2017 óta az Ehco TV-n fut fogyasztóvédelmi műsora "Tudakozó" címmel. 

Klausmann Viktornak a politikához eddig nem sok köze volt - leszámítva talán a Szerencsekeréknek azt az adását, amelyben Keleti György akkori MSZP-s honvédelmi miniszter, Mécsi Imre, SZDSZ-es politikus, és Orbán Viktor pörgette a kereket.

A Heves megyei várost Hiesz György vezeti, akit 2014-ben az MSZP színeiben választottak polgármesterré, ám tavaly év elején – miután a balliberális pártok alkudozásainak nyomán Fodor Gábor javára kellett visszalépnie, drámai hangulatú sajtótájékoztatón, könnyeivel küszködve jelentette be távozását a szocialistáktól.