Független polgármestereknek is kampányolniuk kell Koncz Zsófia mellett?

Független polgármestereknek is kampányolniuk kell Koncz Zsófia mellett?

Az N1TV számolt be arról, hogy a napokban több érdekes telefonhívást is kaptak a Borsod 6-os választókerületben élők. Többek között a szerencsi, és a tarcali függetlenként polgármesteri széket nyerő településvezetők hívják a választókat, és győzködik őket arról, hogy szavazzanak Koncz Zsófiára.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/YEviuxYLNCg.jpg?itok=GMR_WVHR","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=YEviuxYLNCg&feature=youtu.be&ab_channel=nemzeti1tv","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Szerencs polgármestere, Nyíri Tibor szerepe amúgy valóban érdekes. Egyrészt Nyíri Tibor korábban fideszes politikusként Koncz Ferenc (Zsófia néhai édesapja) egyik legnagyobb politikai riválisa volt, és a bizonyos szempontból le is győzte az országgyűlési képviselőt. Nyírinek a kampány során kellett már magyarázkodnia, amikor Koncz Zsófia azt állította, hogy ő hívta meg egy szerencsi civil rendezvényre - Nyíri szerint Koncz nem mondott igazat.

Az N1TV egyébként korábban már rákérdezett arra a fideszes képviselőjelöltnél, hogy mi a véleménye a független polgármesterek biodíszletként való felhasználásáról, de Koncz Zsófia erre nem volt hajlandó válaszolni. 

Megjegyzendő, a térség infrastruktúrája, közlekedési hálózata még Koncz Zsófia szerint sem megfelelő, viszont a kistelepülések önerő nélkül ki vannak szolgáltatva a kormánypárti politikusok éppen aktuális hangulatának. 

Jakab Péter: kezd valóra válni Koncz Zsófia 2015-ös ígérete, a közmédia zaklatja az ellenzéki aktivistákat

Jakab Pétert a kormánypárti irányítás alá került Észak-Magyarország megyei lap és a HírTV Tiszaújvárosban kérdezte Bíró Lászlóval kapcsolatban, amiről a Jobbik elnöke egy videót is feltöltött a Facebook-oldalára. A politikus felidézte, a közmédia odáig süllyedt, hogy ellenzéki aktivistákat kezdtek el fotózni, kamerázni és zaklatni a Borsod 6-os választókerületben.