Közel százmillió forintra rúg Várkonyi Andrea szettje, amiben jótékonykodott

Közel százmillió forintra rúg Várkonyi Andrea szettje, amiben jótékonykodott

Mészáros Lőrinc neje iskolai adományozás közben olyan luxus outfitet villantott, hogy azt a NER bármely oligarchanője megirigyelné.

Hozzávetőleg 90 millió forintot kóstál az a kiegészítőkkel együtt álló ruházati költemény, amelyet Várkonyi Andrea viselt, amikor adományokat vitt egy szegedi iskolának – derül ki a Szeged TV összeállításából. Kétségtelen, a korábbi tévés olyan luxustermékekkel borított külsővel sétált be a szegedi Gregor József Általános Iskolába, hogy azt bármelyik NER-oligarchanő megirigyelné.

A helyi csatorna fotókon mutatta be a luxusviseletet, s összeszedték, pontosan miket hordott Várkonyi.

A lencsevégre kapott Mészáros Lőrinc feleségén az alábbi kiegészítőket azonosították:

💰 egy Medium Lady Dior táska, amely közel 2,6 millió forintra becsülhető,

💰 egy 2018-as évjáratú Patek Philippe Nautilus karóra, amely bizonyosan 20 millió forintnál többet ér,

💰 Cartier LOVE nyaklánc, amely 3,3 millió forintba kerül,

💰 két egyforma Cartier Love Bracelet, Diamond Pave karkötő. Mindegyiket 204 kétkarátos gyémántkövecske díszít. Darabja közel 16,5 millió forint,

💰 szintén két Cartier Love Bracelet, Small Model Paved karkötő, amelyeken 177 gyémántkövecske található. Ezekért fejenként nagyjából kicsivel több mint 10 millió forintot kell adni,

💰 valamint öt Cartier-típusú karkötő, fehérarany színben, amelyek körülbelül 10-16 millió forint közt mozognak darabonként.

Így, ha az öt különféle karkötőt nézzük, akkor a portál szerint azok összesen körülbelül 63 millió forintot érhetnek.

Az alsó hangon 170 ezres Dolce&Gabbana öv már-már önérzetesen lóg ki a tízmilliós tételek sorából.

Úgy tűnik, nem mindig áll meg az a tanács, ha jótékonykodik az ember, akkor sose viseljen drágább ékszereket, mint az adománya értéke. Az említett iskolában mintegy 40 milliós támogatást adott át.

Beszédes ugyanakkor az a körülmény is, hogy amikor a Szeged TV szembesítette Mészáros Lőrinc nejét a férje 990 milliárdos vagyoni gyarapodásával, Várkonyi Andrea egy személyeskedő megjegyzés után faképnél hagyta a csatorna riporterét.

(Címlapkép: Várkonyi Andrea 90 milliós szettben - Szeged TV/Facebook)