Különös: az MSZP-nek nem, a Fidesznek hiányzik az eltűnt szocialista

Az MSZP zuglói képviselőjét, Sápi Attilát már a rendőrség is keresi.

Rozgonyi Zoltán fideszes alpolgármester a szocialista képviselő testvérének segítségére sietett, az üggyel kapcsolatban üzenőfalára az alábbiakat írta ki:

„Eltűnt az egyik képviselőtársunk, kérem segítsenek a keresésében!”

Majd megosztotta a Fidesz Zugló bejegyzését, amely úgy fogalmazott:

„Reméljük nem történt baj az MSZP önkormányzati képviselőjével! Az azért érdekes, hogy az MSZP Zugló facebook oldalán semmi sem szerepel az eltűnéssel kapcsolatban, nem osztották meg (2016.01.12. délig) az őt kereső bejegyzéseket sem...”

A zuglói MSZP facebookos oldalán jelen cikk feltöltése közben is az a legutolsó cikk amiben a Saul fia című film Arany Glóbusz-díja miatt örülnek

A zuglói Jobbiknak - legalábbis annak facebookos oldala szerint - szintén nem hiányzik a politikus. Karácsony Gergely PM-es polgármester azonban megosztotta a képviselő eltűnéséről szóló hírt, azt kérte, hogy aki látta azt hívja a rendőrséget. Várnai László civil egy bulvárcikket posztolt az üggyel kapcsolatban, kommentár nélkül. Tóth Csaba, az MSZP zuglói szervezetének elnöke a ripost.hu-nak azt mondta: „Döbbenetes és megmagyarázhatatlan. Úgy tudom, rendezett körülmények között élt”.

Hozzátette:

„a politikus rendkívül zárkózott személyiség volt", „senki sem tudta mi van körülötte”.