NAV-nyomozók turkáltak a zoknik és bugyik közt Lagzi Lajcsiéknál - a család kiakadt

NAV-nyomozók turkáltak a zoknik és bugyik közt Lagzi Lajcsiéknál - a család kiakadt

Lagzi Lajcsi ügyvédje, Fröhlich Krisztián szerint aljas és megbocsáthatatlan túlkapás történt, amikor tucatnyi NAV-nyomozó felébresztette és kiparancsolta szobáikból a súlyos beteg asszonyt és három gyerekét, majd közel három órán keresztül felforgatták a házat.

"Naná, hogy nem találtak semmit! Szerencsére a NAV-nyomozók nem hoztak gázsprét magukkal, hogy azzal fújják le a család kutyáit, ellentétben a rendőrökkel a hat évvel ezelőtti rajtaütésnél. Ez csak arra volt jó, hogy feldúlják egy békés család nyugalmát. Feltúrták az ágyakat, a szekrényeket, bekukkantottak a fehérneműs fiókokba, a párnahuzatba, de még a matrac alá is. Turkáltak a zoknik és a bugyik között is, hátha odadugták Lajcsiék az öt évvel ezelőtt eladott cégük papírjait"nyilatkozta a Blikknek Fröhlich Krisztián.

Lapunk is beszámolt arról, hogy miközben a trombitás valahol külföldön ünnepelte a születésnapját, rendőrök és NAV-nyomozók végeztek házkutatást a családi házban (ugyanis Lajcsi nem vitte magával sem a feleségét, sem pedig a gyerkeit).